Deurbeslag Expert

Montage service

U heeft een deurkruk gevonden, top! Maar uiteraard moet de deurkruk ook nog worden gemonteerd… Wie gaat dat doen? Wij snappen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om de deurkrukken zelf te monteren. Daarom bieden we graag een extra service. Wij komen de deurkrukken bij u op adres monteren. Zo nodig vervangen we de sloten en geven we advies over extra veiligheid.

Onze partner voor montage

We doen de montage niet zelf, maar via onze partner: Sloten Service Uden. Een bedrijf gespecialiseerd in het monteren van deurkrukken en veiligheidsbeslag. Sloten Service Uden is dagelijks bezig met het monteren van deurbeslag en het het uitfrezen van slotkasten voor veiligheidssloten en meerpuntsluitingen.

Zij zijn echte experts op het gebeid van veiligheid en weten alles van het veilig maken van uw woning. Bij de montage krijgt u dan ook altijd gratis advies van een van onze monteurs.

Sloten Service Uden: de montagepartner van deurbeslag expert

Veiligeheidsbeslag laten monteren

Sloten Service Uden is gespecialiseerd in het monteren van veiligheidsbeslag. Veiligheidsbeslag verdient net wat meer aandacht dan deurkrukken voor binnen. U wilt immers niet dat door foute montage inbrekers alsnog eenvoudig binnen kunnen. Twijfelt u of u zelf uw veiligheidsbeslag kunt monteren? Laat het dan door echte experts uitvoeren.

Hoe boek ik montage service?

U kunt bij het bestellen aangeven dat u gebruik wil maken van onze montage service. Vervolgens kunt u de bestelling op reguliere wijze afrekenen en afhandelen. De producten zullen vervolgens niet naar u worden verstuurd, maar aan de monteur worden gegeven.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst zal de monteur contact met u opnemen om een indicatie van de prijs voor montage door te spreken en om een afspraak te maken. De prijs is op nacalculatie omdat we op afstand niet kunnen zien wat er precies voor nodig is om het beslag te monteren.

Landelijke dekking

U vraagt zich wellicht af, waar komen jullie dan monteren? Terechte vraag. Wij kunnen voor u het deurbeslag monteren in het hele land met uitzondering van de (wadden)eilanden. U kunt altijd met ons bellen om een schatting van de kosten te ontvangen.

Wat zijn de kosten voor montage?

De kosten voor montage zijn erg variabel. Het hangt ervan af op hoeveel deuren we moeten monteren, of de sloten vervangen moeten worden of dat er wellicht zelfs sloten in de deur gemaakt moeten worden. We spreken daarom altijd met u eerst de prijs door. Deze prijs is slechts een indicatie. Na montage ontvangt u de complete factuur.

Veiligheidsbeslag laten monteren

© 2022 - deurbeslag is een handelsnaam van Wizkom Shops VOF - KVK: 57589437 BTW: NL852646860B01 Wizkom Shops VOF krijgt van haar klanten een 8,8/10 gebaseerd op 962 stemmen