Voordeurknop

De voordeur, wellicht de mooiste en waarschijnlijk de meest gebruikte deur van uw hele huis. Met een passende, stijlvolle voordeurknop maakt u deze deur helemaal af. In ons assortiment vindt u een groot aanbod verschillende voordeurknoppen, in verschillende maten, kleuren en materialen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verschillende materialen. Klik op de links aan de linkerzijde of gebruik de filters daaronder om tot uw perfecte voordeurknop te komen.

43 producten

Voordeurknoppen van verschillende materialen

Bij Deurbeslag-Expert.nl vindt u verschillende voordeurknoppen van verschillende materiaalsoorten. Zo vindt u op deze pagina de volgende materialen: Chroom, Chroom mat, gebruineerd Messing, Messing gelakt, Messing getrommeld, Messing ongelakt, Messing titaan PVD, Mat zwart titaan, Nikkel, Nikkel mat, en geborsteld RVS. Van de geborsteld RVS deurknoppen zijn een groot deel van massief RVS, dit maakt de klink extra sterk en zwaar. In ons assortiment vindt u voordeurknoppen in verschillende kleuren. Zo vindt u in ons aanbod voordeurknoppen in het zwart, zilver, grijs, goud en met een blauwe tint. We bieden in onze winkel voordeurknoppen aan in verschillende variaties, zo kan je kiezen voor verschillende vormen, materialen en natuurlijk prijsklassen. De vormen waaruit u kunt kiezen zijn vierkant, rond of een andere vorm die er tussenin valt. Qua materialen valt er veel te kiezen, maar de meest gekozen voordeurknop is toch die van RVS. Deze geborstelde deurknoppen passen bij vrijwel ieder huis en iedere deur. Mocht u geen fan zijn van RVS, dan zijn er nog voldoende andere materiaalsoorten en kleuren om uit te kiezen.

Hoe monteer ik de knoppen?

Weet u zich geen raad met alle verschillende bevestigingsmiddelen? We helpen u graag op weg, zodat u er zeker van bent dat u uw voordeurknop op de juiste wijze monteert. Een bout wordt gebruikt indien de deur slechts vanaf een zijde wordt bedient met een vaste knop. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een inbouwkast of een voorraadkast. Aan de andere zijde van de deur is dan de platten achterkant van de bout te zien. Wilt u echter aan één zijde van de deur gebruik maken van een vaste knop, maar aan de andere zijde een deurkruk of een draaibare knop? Dan maakt u gebruik van een wisselstift. Een veelgebruikte plek voor deze bevestiging is bij de voordeur. Het is gebruikelijk dat men daar aan de buitenzijde gebruik maakt van een vaste knop of kruk, zodat de deur van buitenaf enkel met een sleutel geopend kan worden. Aan de binnenzijde wordt dan een deurkruk gebruikt die wel gewoon opengedraaid kan worden.

Voordeurknop kopen bij Deurbeslag-Expert

Als u uw perfecte voordeurknop gevonden heeft, is het tijd om deze aan te schaffen. Een voordeurknop kopen kan bij Deurbeslag-Expert eenvoudig en snel. U voegt uw product toe aan de winkelmand, vervolgens doorloopt u enkele eenvoudige stappen en u kunt al overgaan tot het afrekenen. Betalen kan veilig met iDeal, bankoverschrijving, Paypal, Creditcard en zelfs met Bitcoin. Onze producten worden veilig bij u thuisbezorgd, zodat u zo spoedig mogelijk uw pakketje in huis heeft. In ons assortiment vindt u voordeurknoppen van absolute top kwaliteit, deze deurknoppen zijn afkomstig van het Europese topmerk Intersteel. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in deurbeslag. Bij producten van Intersteel bent u altijd verzekerd van uitermate goede garantievoorwaarden.