LogoDBE

Voordeurbeslag

Filters
Filters
Merk
Slotsparing
Deurdikte
Vorm Schild
Massief
Geveerd
Kerntrekbeveiliging
Met nokken
SKG Keurmerk

Resultaat 1–16 van de 90 resultaten wordt getoond

Ben je op zoek naar goed voordeurbeslag op schild? In deze categorie vind je al ons losse voordeurbeslag van verschillende materiaal soorten en finishes. Om te filteren op de finishes en materiaalsoorten kan je hieronder klikken op de verschillende mogelijkheden. Deurbeslag Expert is expert in veiligheidsbeslag en beslag voor de voordeur. We krijgen van onze klanten gemiddeld een 9+ op basis van honderden reviews!

Voordeurbeslag op schild – voor het aanzicht en de veiligheid

Je kiest voordeurbeslag voor twee belangrijke factoren, namelijk allereerst het aanzicht. Je wilt natuurlijk dat het er gewoon goed uitziet op jouw voordeur. Daarnaast is de veiligheid van groot belang. Je wilt jouw huis vanzelfsprekend goed beveiligen, dat doe je onder meer met de juiste keurmerken. We gaan hier verder in op het aanzicht en de veiligheid.

Wat omvat voordeur beslag precies?

Men denkt vaak dat voordeur beslag vooral de deurknop en een brievenbus zijn. Dat is echter niet helemaal waar. Dat is namelijk niet alles. Een voordeurbeslag set omvat nog meer, wij spreken normaal gesproken van het volgende:

Dit zijn de essentiële onderdelen van voordeur beslag. Maar er kan nog meer bij gekozen worden, zoals een vlaggenstokhouder, maar ook zaken die niet direct van buitenaf te zien zijn. Denk aan een deurketting, een deurdranger en ander hang en sluitwerk.

Een goed uitziende set voor de voordeur

Het beslag voor de voordeur is zo ongeveer het eerste wat mensen zullen zien als ze bij je voordeur aankomen. De brievenbus en het veiligheidsbeslag zullen nadrukkelijk opvallen. Dus natuurlijk wil je dat dit er ook goed uit ziet.

Al onze sets zijn verkrijgbaar in enkele stijlen. Denk aan strak en modern, landelijk en klassiek, of vintage en retro. Je vind bij ons de volgende materiaalsoorten en finishes:

 • RVS geborsteld (favoriet)
 • Aluminium
 • Antraciet titaan PVD
 • Chroom en mat chroom
 • Mat zwart
 • Gebruineerd messing
 • Gelakt messing
 • Ongelakt messing
 • Getrommeld messing
 • Messing titaan PVD
 • Nikkel mat
 • Oud grijs

De voordeurbeslag sets zijn, zoals we al aangaven, onder te delen in drie groepen. Maar deze groepen vertegenwoordigen natuurlijk verschillende stijlen. Zo is vintage en retro een echte must have voor een ieder die graag een antieke stijl uitdraagt met zijn of haar huis. Kies je voor strak en modern, dan kies je voor een set die goed past bij een nieuwere woning.

De veiligheid is essentieel

De voordeur is waarschijnlijk de belangrijkste deur in jouw huis. Men belt of klopt bij deze deur aan wanneer men een pakketje afgooit, wanneer vrienden of familie langskomen en wanneer iemand bijvoorbeeld iets wil vragen. Maar deze deur is ook de deur waar inbrekers vaak door naar binnen proberen te komen.

De voordeur is de voornaamste in- en uitgang van jouw woning. Daarom is het goed beveiligen van deze deur van groot belang. Wij raden je, evenals de politie, daarom altijd aan om te kiezen voor veiligheidsbeslag met een SKG 3 sterren keurmerk en een Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Zo ben je er zeker van dat dit beslag optimale veiligheid biedt voor jouw deur. SKG 3 sterren beslag biedt meer dan 5 minuten inbraak wering. Meer over het SKG keurmerk lees je hier, meer over het Politie Keurmerk Veilig Wonen hier.

Kerntrekken is een veelvoorkomende techniek die inbrekers gebruiken. Bij deze techniek proberen inbrekers via een onveilige cilinder in jouw huis te komen. Lees hier meer over kerntrekken.

Post komt natuurlijk via de voordeur

Ook al versturen we minder en minder post, je wilt toch post kunnen ontvangen. Daarom zal je ook een briefplaat nodig hebben. Een briefplaat is de plaat die je in de opening in je deur plaatst. Deze kan in verschillende finishes zijn, je kiest er logischerwijze natuurlijk voor dat deze goed past bij de rest van je voordeurbeslag.

Bij een ingebouwde brievenbus horen ook tochtwering en een briefplaat. Zo houd je ongewenste kou en ongedierte buiten. Wil je geen briefplaat in de deur? Dan kan je kiezen voor een kunststof brievenbus van het merk Intersteel. Deze zijn op afstand van je voordeur te plaatsen.

Wat heb je nog meer nodig voor je voordeur?

We hebben inmiddels al heel wat zaken besproken die je nodig hebt voor je voordeur. Echter zijn er nog enkele zaken waar we je graag even op wijzen. Het eerste zijn huisnummers en huisletters. Deze plaats je bij de voordeur, om jou exacte adres duidelijk te maken. Eventueel kan je deze ook op bijvoorbeeld de pilaar van een poort voor aan de weg plaatsen, vaak is dat dan bij de brievenbus.

We bieden in onze winkel verschillende stijlen en finishes voor jouw letters en nummers, Zo kan je altijd een mooie, bijpassende set vinden zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor jouw voordeur. Deze zijn verkrijgbaar in onder meer RVS.

Tot slot is een voordeurbel echt van belang. Je wilt natuurlijk wel hebben dat mensen kunnen aanbellen als ze bijvoorbeeld een pakketje komen afleveren. In ons aanbod aan deurbellen en beldrukkers vind je verschillende finishes en stijlen. Onze deurbellen zijn van bekende, grote merken waaronder het Nederlandse Intersteel.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1040 reviews.