Veiligheidsbeslag

U wilt toch ook niet dat inbrekers zo bij u naar binnen kunnen lopen? Gelegenheidsinbrekers bereiden weinig voor, maar proberen hun kans te grijpen. Zien ze waardevolle spullen liggen en beslag wat weinig weerstand biedt, dan zijn ze snel binnen. Met het juiste beslag met kerntrekbeveiliging kunt u er voor zorgen dat ze aan uw huis voorbij gaan. Het is daarom heel erg belangrijk dat u alle ramen en deuren op de juiste manier beveiligd. Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging geeft niet alleen optisch een goede beveiliging maar zorgt er ook voor dat inbrekers niet bij u cilinder kunnen welke een van de zwakste schakels in de beveiliging zijn. De deurbeslag expert levert u hoge kwaliteits beveiligingsproducten voor een eerlijke prijs. Wij kunnen u het complete pakket aanbieden en zelfs inclusief montage bij u thuis

187 producten

Veiligheidsbeslag kiezen voor uw huis

In ons assortiment vindt u veiligheidsbeslag voor cilinders, voordeurbeslag op schild en voordeurknoppen. Al ons beslag is beschikbaar in meerdere materiaalsoorten en uitvoeringen, daarnaast heeft u de keuze voor massief deurbeslag. In dit onderdeel vertellen we u graag hoe u eenvoudig en snel filtert tot een optimaal resultaat. De veiligheid van jezelf en je familie is een van de belangrijkste dingen in het leven. We leven dan wel in een welvarend land waar er relatief gezien weinig criminaliteit voorkomt, het is alsnog van groot belang om er voor te zorgen dat je huis goed beschermd en beveiligd is. En dat is waar veiligheidsbeslag voor is. Om jouw huis veilig af te sluiten en mensen met kwade bedoelingen buiten te houden. Naast onder meer deurkrukken, cilinders, voordeurbeslag en voordeurknoppen vind je in onze winkel ook een uitgebreid assortiment aan deurcamera's, digitale deurspionnen, kierstandhouders en sloten. Deze producten dragen actief bij aan de veiligheid van jouw woning. Meer over veiligheid in de rest van deze tekst.

Wat is veiligheidsbeslag?

Veiligheidsbeslag is een verzamelnaam voor alle sloten, deurknoppen en veiligheidsgarnituur. Het wordt op deuren (voor- én achterdeur) geplaatst om deze inbreek-veilig te maken. Veel oudere sloten zijn namelijk met simpel gereedschap al open te maken – denk aan een schroevendraaier en een boormachine. Om ervoor te zorgen dat jouw deur stand houdt tegen inbrekers kun je veiligheidsbeslag installeren.   Veiligheidsbeslag zorgt voor een beschermende laag over het slot. Zodat het onmogelijk is om met gereedschap bij de kern van het slot te komen. Inbrekers kiezen vrijwel altijd voor de gemakkelijke huizen om in te breken. Wanneer een inbreker veiligheidsbeslag ziet, zal hij jouw huis met rust laten. Het open breken van veiligheidsbeslag kost namelijk teveel tijd – waardoor de kans erg groot is dat hij gepakt wordt.   Als je op zoek bent naar een goede aanvulling op jouw beslag, kan je kijken bij ons hang en sluitwerk. Hier vind je uitgebreide informatie over het kiezen en aanschaffen. Hier vind je producten van bekende top merken zoals Nemef, Axa en Lips.

Verzeker je veiligheid met het SKG*** keurmerk

Al het veiligheidsbeslag wat wij verkopen in de webshop voldoet aan het SKG*** keurmerk. Wat houdt het SKG*** keurmerk in? Het keurmerk betekent dat het minstens 5 minuten inbraakvertraging oplevert. Daarnaast bevat het gros van ons veiligheidsbeslag ook kerntrekbeveiliging. Sinds 2013 heeft het Politie Keurmerk Veilig Wonen verplicht voor alle nieuwbouw om kerntrekbeveiliging te installeren. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat het slot beveiligd is tegen een nieuwe methode van inbreken, het kerntrekken – waarbij met grof geweld het complete slot uit de deur getrokken word.

Veiligheidsbeslag kopen bij Deurbeslag-Expert.nl

Bij aankoop van veiligheidsbeslag zijn er aantal zaken waar je op moet letten. Om te beginnen moet je letten op het SKG keurmerk en de kerntrekbeveiliging (zoals eerder vermeld). Daarnaast is het belangrijk dat je van te voren goed meet wat de dikte van de deur is. Sommig veiligheidsbeslag is namelijk alleen beschikbaar in bepaalde maten. Als laatste kun je ook nog op de prijs letten. Al ons veiligheidsbeslag heeft het SKG*** keurmerk – dus je bent verzekerd van veiligheid ongeacht de prijs. Als u heeft gevonden waar u naar op zoek bent, dan kunt u eenvoudig uw producten kopen bij Deurbeslag Expert. Afrekenen gebeurt veilig via een beveiligde verbinding, afrekenen kan met iDeal, Paypal, Creditcard en bankoverschrijving. Je kunt in onze webshop veiligheidsbeslag vinden in allerlei soorten en maten. De 2 meest populaire vormen zijn rozetten en schilden. Rozetten zijn kleine ronde (of vierkante) metalen platen die over het slot worden geplaatst. Ze sluiten goed af aan elke kant en ze beschikken alleen over een sleutelgat. Schilden daarentegen bevatten ook een klink. Ze zijn dus langer en rechthoekig. Al onze producten zijn van het merk Intersteel, wat bekend staat om zijn jarenlange ervaring in het beveiligen van huizen en de uitstekende kwaliteit die zij leveren. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over een van onze producten – of een algemene vraag, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via de chat. Wij zullen je zo spoedig mogelijk helpen!

Veiligheidsbeslag monteren

Heb je eenmaal jouw veiligheidsbeslag aangekocht dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk monteren. In de onderstaande twee video's vind je meer informatie over hoe je het veiliheidsbeslag monteert op een voordeur en een achterdeur.
  Hieronder vind je een transcript van de gegeven informatie in de video. Wat heb je nodig aan gereedschap? Een boormachine, potlood, schroevendraaier kruiskop, boor 13 millimeter en boor 8 millimeter. Wat zit er in de verpakking? 3 bouten, kerntrekbeveiliging, inbussleutels, wisselstift, binnenschild met deurkruk, buitenschild met duwer. Stapsgewijze uitleg montage, in totaal in negen stappen:
 1. Monteer het slot en de cilinder in de deur.
 2. Plaats het binnenschild over de cilinder en steek de wisselstift door het slot.
 3. Verwijder de wisselstift, het binnenschild, de cilinder en het slot.
 4. Monteer het slot en de cilinder weer in de deur.
 5. Plaats de kerntrekbeveiliging over de cilinder aan de buitenzijde van de deur.
 6. Draai de wisselstift in de achterzijde van de duwer op het buitenschild.
 7. Monteer de schilden en draai de bouten aan.
 8. Draai vervolgens de inbusbout van de deurkruk aan.
 9. Indien aanwezig plaats de cover over het binnenschild.
 
  Hieronder vind je een transcript van de video over het monteren van veiligheidsbeslag voor de achterdeur. Hoe monteer ik een veiligheidsgarnituur op mijn achterdeur? Welk gereedschap heb ik nodig? Boormachine, boor 8 millimeter, boor 13 millimeter, potlood en schroevendraaier. Wat zit er in de verpakking? 3 bouten, kerntrekbeveiliging, inbussleutel en inbusboutjes, cover, buitenschild met deurkruk, binnenschild met deurkruk en wisselstift. Stapsgewijze uitleg montage, in totaal in negen stappen:
 1. Monteer het slot en de cilinder in de deur.
 2. Plaats het binnenschild over de cilinder en steek de wisselstift door het slot.
 3. Verwijder de wisselstift, het binnenschild, de cilinder en het slot.
 4. Monteer het slot en de cilinder weer in de deur.
 5. Plaats indien aanwezig de kerntrekbeveiliging over de cilinder aan de buitenzijde van de deur.
 6. Monteer de krukstift aan 1 deurkruk.
 7. Monteer de schilden en draai de bouten aan.
 8. Plaats indien aanwezig de cover over het binnenschild.