Raamkrukken afsluitbaar

Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk
Vorm rozet
SKG Keurmerk

Resultaat 1–16 van de 72 resultaten wordt getoond

Stevige en vooral veilig: Raamkrukken afsluitbaar

Veel ramen zijn uitgerust met een standaard raamkruk. Deze raamkruk zit er noodzakelijkerwijs op, want hiermee opent en sluit je het raam. Je kunt ervoor kiezen om je raamkruk te vervangen. Dit kan bijvoorbeeld als je de standaard raamkruk niet mooi vindt of deze niet bij het interieur vind passen. Er zijn tegenwoordig mooie raamkrukken te koop in allerlei designs, kleuren en materialen die wel bij je interieur passen. Maar het kan ook zijn dat je behoefte hebt om het raam beter te beveiligen. Soms wenst een verzekeraar dit ook. In dit geval kun je kiezen voor een afsluitbare raamkruk.

Een afsluitbare raamkruk zorgt voor extra beveiliging

Een afsluitbare raamkruk heeft als belangrijkste kenmerk dat er een slot aanwezig is in de kruk zelf. Wanneer het raam is gesloten, kun je de raamkruk hiermee op slot draaien. Wens je het raam weer te openen, dan zul je eerst het slot moeten openen. Het raam is dus optimaal beveiligd. Uiteraard bedient een raamkruk de schoten die zorgen dat het raam goed dicht zit, maar met het slot voeg je ook een extra beveiliging aan het raam toe. Onbevoegden kunnen hierdoor nooit het raam openen, zonder een sleutel te gebruiken. Tevens is een raamkruk die afsluitbaar is een goed kinderslot.

Afsluitbare raamkrukken kopen bij Deurbeslag-expert

Ook al heb je een goed werkende raamkruk op het raam, alsnog kun je overwegen om een afsluitbare raamkruk te installeren om veiligheidsredenen. Als dit het geval is, kijk dan eens bij Deurbeslag-expert. Wij leveren een groot aantal verschillende soorten raamkrukken in vele designs en van verschillende materialen. Het feit dat er een slot in de raamkruk zit, zorgt voor een hoger veiligheidsgevoel en daar dragen wij graag ons steentje aan bij met onze afsluitbare raamkrukken en uitstekende service.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1065 reviews.