Deurkloppers

Een oude vorm van deurbeslag die nog altijd erg populair is, een deurklopper. Deurkloppers kun je kopen in verschillende kleuren en materialen, op deze pagina vind je een gevarieerd aanbod aan deurkloppers met onder meer zwarte kloppers, kloppers van messing en smeedijzer. Met een deurklopper ga je weer helemaal terug naar de oude stijl waarbij een deurbel nog niet gebruikelijk is. Mooi voor zowel landelijke huizen als voor nieuwbouw dat een beetje retro wil uitstralen.

5 producten

Moderne deurkloppers

Oude deurkloppers zijn vaak erg geliefd, maar ook bij moderne woningen past een deur klopper erg goed. Zo bieden wij in onze winkel een zwarte deurklopper aan, deze klopper is strak en modern. Daarnaast bieden we de deurklopper nikkel mat aan, deze deurklopper heeft net als de zwarte variant een strakke en moderne uitstraling, alleen de kleur van deze twee verschilt. In ons assortiment vind je deurkloppers van de volgende materiaalsoorten: messing en smeedijzer. Ons assortiment wordt echter standaard uitgebreid, dus houdt onze website in de gaten om direct te zien zodra er nieuwe materiaalsoorten online staan. In ons assortiment vindt u voornamelijk deurkloppers van messing, messing heeft een strakke uitstraling en is een sterk en beschermend materiaal. Messing bestaat uit (meer dan 50%) koper en (ongeveer 40%) zink. Het materiaal wordt ook vaak geelkoper genoemd. Wil je naast het geven van een ontzettend mooie uitstraling aan jouw huis, je huis ook erg goed beveiligen? Doe dat dan met een deurcamera, digitale deurspion of veiligheidsbeslag. Kijk op de verschillende pagina's voor de allerbeste producten die je ervan garanderen dat je veilig kunt wonen in jouw huis. Een andere goede aanvulling is het kiezen voor kierstandhouders, deze zorgen ervoor dat de deur slechts gedeeltelijk geopend kan worden.

Alles voor jouw project

Of je nou op zoek bent naar een deurklopper, een deurklink of hang en sluitwerk kopen wilt. Op onze website vind je het allemaal! Daarnaast vind je bij ons ook ontzettend veel informatie. Over bijvoorbeeld het kiezen, monteren en onderhouden van alle producten. Kom je er niet helemaal uit? Dan staat ons team altijd voor je klaar.

Deurklopper kopen

Een deurklopper kopen doe je veilig en vertrouwd bij Deurbeslag Expert. Bij ons ben je 100% verzekerd van een veilige betaling via bijvoorbeeld iDeal, Paypal of met je CreditCard. In onze winkel heb je altijd een beveiligde verbinding, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je veilig kunt winkelen. We verzenden al onze producten direct uit eigen voorraad, waardoor ze binnen twee werkdagen bij jou in huis zijn. Onze verzendingen gaan met DHL. Heb je nog vragen over een producten? Wil je advies zodat je de beste keus kunt maken? Of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Laat het ons dan weten via de live chat, telefonisch of per mail. We reageren direct en denken graag met je mee!