LogoDBE

Deurstoppers

Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk

Met deurstoppers houdt u uw deuren en ramen in bedwang. Op die manier voorkomt u schade aan kozijnen door openslaande ramen of deuren. Het zou zonde zijn als uw kozijnen of muren blijvend worden beschadigd. En de kosten voor het renoveren zijn vaak een stuk hoger dan de aanschaf van een deurstopper.


Voorkom schade aan muren en kozijnen

Zonder deurstopper loopt u risico dat een openslaande deur tegen het kozijn of de muur en plinten aan knalt. Dat levert (kleine) beschadigingen op die vaak lastig te herstellen zijn. Met een deurstopper voorkomt u dat de deur hard tegen het kozijn of de muur aan klapt. Met een kleine investering zorgt u er dus voor dat u onnodige beschadigingen voorkomt.

U heeft daardoor minder onderhoud aan uw kozijnen en muren. Bovendien heeft u ook geen last meer van deuren die hard dichtklappen omdat de wind ze dichtslaat. Ook uw kinderen kunnen weer lekker vrij door het huis rennen, zonder dat u zich drukt maakt om openslaande deuren.

De voordelen van een deurstopper:

  • Minder herrie door klapperende deuren.
  • Geen schade aan muren, kozijnen en plinten.
  • Makkelijk ventileren door de deur op een kier te laten staan.

Deurstoppers

Ventileren met deurstoppers

Naast het beschermen tegen beschadigingen zorgt een deurstopper er ook nog eens voor dat u makkelijk kunt ventileren. U kunt de deur openzetten en de deurstopper zorgt ervoor dat de deur niet dichtklapt. Ideaal om weer lekkere frisse lucht in uw huis te laten.

Wand, vloer of buffer?

Bij Deurbeslag Expert bieden we een ruime keuze in deurstoppers. We hebben deurstoppers voor:

Zelf deurstopper(s) installeren

Een deurstopper installeert u eenvoudig zelf. Met een schroevendraaier of schroefmachine bent u al klaar om aan de slag te gaan. Bovendien zijn er ook deurstoppers die u niet hoeft te monteren, maar die u als losse klos op de grond zet. Deze kunt u ook nog eens heel eenvoudig verplaatsen.

Ruim aanbod

Bij Deurbeslag Expert beschikken we over een ruim aanbod aan deurstoppers. Voor elke gewenste situatie kunnen wij u een oplossing bieden.

Heeft u vragen over een deurstopper of komt u er niet helemaal uit bij het maken van een keuze? Onze medewerkers staan voor u klaar en u kunt altijd even contact met ons opnemen.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1069 reviews.