Digitale deurspion

Met een digitale deurspion verhoogt u uw veiligheid! Met de digitale spion ziet u direct wie er voor uw deur staat. Met het LCD scherm en dankzij de grote kijkhoek ziet u altijd wie er voor uw deur staat, ook al staat deze persoon op een afstandje of juist aan de zijkant van de deur. Dankzij de digitale deurspion bent u veilig in uw eigen huis. Sinds 2007 is het verplicht om te weten wie er voor uw voordeur staat volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Wij bieden vijf verschillende deurspionnen, ieder met haar eigen specificaties en dus is er voor iedere wens een optimale deurspion. Wilt u bijvoorbeeld altijd en overal kunnen zien wie er voor uw deur staat? Dan is de digitale deurspion met Wi-Fi perfect voor u, echter wilt u alleen ter plekke zien met wie u te maken heeft dan voldoet de basic deurspion. Welke u ook kiest, met een digitale deurspion vergroot u uw veiligheid.

2 producten

Vergroot de veiligheid in uw huis

Er zijn meerdere methoden om de veiligheid in uw huis te vergroten, zo kunt u ervoor kiezen om sociale controle in uw buurt te vergroten of door camera's rond uw huis te hangen. Maar er zijn meer methoden om hier duurzaam op in te spelen, denk onder meer aan het gebruik van veiligheidsbeslag en een kierstandhouder. Echter is een digitale deurspion een directe oplossing voor het vergroten van uw veiligheid. Sinds 2007 is het volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) verplicht om ten alle tijden te weten wie er voor uw voordeur staat. Hierdoor kozen toentertijd veel huis eigenaren voor het plaatsen van een raam naast de voordeur, echter verkleint dit weer uw privacy in uw eigen huis. Daarom biedt een digitale deurspion de oplossing. Een andere benaming voor digitale deurspion is overigens deurcamera of deurbel met camera.

Verschillende soorten digitale deurspionnen

In ons assortiment vindt u vijf verschillende digitale deurspionnen, iedere deurspion heeft zijn eigen specificaties en biedt dus een oplossing voor een specifiek probleem. We hebben namelijk de volgende vijf digitale deurspionnen:
  • Digitale deurspion 1.1
  • Digitale deurspion 2.2
  • Digitale deurspion DDV 3.0
  • Digitale deurspion basic
De digitale deurspion Wi-Fi heeft natuurlijk de extra functionaliteit dat deze beschikt over wi-fi, hierdoor beschik je over de mogelijkheid om de deurspion te verbinden met je netwerk thuis. Dit maakt dat de digitale deurspion van over de hele wereld te bereiken is via een eenvoudige app, te installeren op uw telefoon of tablet (voor zowel Apple als Android apparaten). Bent u op vakantie en wilt u zeker weten dat uw huis veilig is? Wilt u ook tijdens uw vakantie zien wie er de post komt brengen? Dat kan met de digitale deurspion voorzien van een wi-fi mogelijkheid. Bent u echter op zoek naar een eenvoudigere deurspion die er simpelweg voor zorgt dat u weet wie er voor uw voordeur staat? Dan volstaan de digitale deurspion 1.0, 2.0, 3.0 en basic ook. De deurspionnen 1.0 en 3.0 zijn voorzien van een eenvoudig beeldscherm waardoor u kunt zien wie er voor uw deur staat. De digitale deurspion maakt, zodra er aangebeld wordt, direct foto's en/of video's. Dit zorgt ervoor dat ook als u op dat moment niet thuis was, tóch weet wie het was.

Een compleet aanbod voor jouw huis

Op onze website vind je een compleet aanbod voor jouw huis. Denk aan deurbeslag, zodat je naast een deurspion in de voordeur ook andere belangrijke producten kan kopen. Denk aan de klinken en veiligheidsmiddelen. Of kijk bij ons hang en sluitwerk, daar vind je niet alleen ontzettend veel kwalitatieve informatie over het kiezen en kopen maar vind je ook producten van top merken. Voor het hangen van deuren of het afsluiten van je deuren.

Filteren voor het beste resultaat

Aan de linkerzijde, naast de producten, kan je filteren op alle producten binnen deze categorie. Zo kan je kiezen voor de kijkhoek, een grote kijkhoek is belangrijk om er zeker van te zijn dat de spion alles rondom de deur waar kan nemen. Steeds populairder is het verbinden van de camera met de telefoon of tablet, om zo ten alle tijden de camera te kunnen checken. Voor deze functie heb je echter ook WiFi nodig, dus filter deze samen. We raden het je aan om te kiezen voor een camera met een accu, zo hoef je er vrijwel niet naar om te kijken. Tevens een geheugenkaart, zo kan je beeldmateriaal opslaan om later terug te kijken. Ben je benieuwd naar een uitgebreide uiteenzetting zodat je de beste keus kan maken? Lees dan ons artikel over deurcamera's.