LogoDBE

Messing gelakt deurkrukken op schild

Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk
Slotsparing
Deurdikte
Vorm Schild
Geveerd
Met nokken

Houd je vooral van een romantische, elegante stijl en schroom je niet weg van gouden details in huis? Dan zijn gelakte messing deurkrukken de juiste deurkruk voor je interieur. Messing deurkrukken worden vaak afgewerkt in de kleur goud of brons antiek. Dit geeft de messing deurkruk zijn elegante charme. Een stijl die we voorheen eigenlijk enkel in brocante en romantische interieurs zien, maar tegenwoordig ook zeer goed met moderne woningen kan worden gecombineerd. De goudkleurig gelakte messing deurkruk geeft het interieur dan een verrassend effect. Stel bijvoorbeeld een gelakte messing deurkruk in een Scandinavisch interieur voor; past perfect.

Bekijk op deze pagina ons aanbod messing gelakt deurkrukken op schild. De messing gelakte deurkrukken zijn van hoge kwaliteit, maar toch scherp geprijsd.

Kun je niet vinden wat je zoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelakte messing deurkrukken in diverse varianten

Bij messing deurkrukken is er zowel de keuze uit moderne als retro varianten. Het verschil zit hem in de vorm. Moderne messing deurkrukken zijn meer rechthoekig en simpel, terwijl retro varianten vaak over extra details en ronde vormen beschikken. De messing deurkruk kan, wanneer deze ongelakt is, een verouderde uitstraling krijgen bij veel gebruik. Hierdoor past de messing deurkruk erg goed in retro of antieke huishoudens. Vroeger zag je de messing deurkruk bijvoorbeeld ook afgewerkt met porselein op het handvat. Dit geeft de messing deurkruk een chique uiterlijk.

Ongelakte, getrommelde en gelakte messing deurkrukken

Bij messing deurkrukken zie je naast de gelakte messing deurkruk, vaak ook de keuze uit ongelakt en getrommeld. Getrommelde klinkers wil zeggen dat ze niet over scherpe randen of kanten beschikken doordat de klinkers als het ware over elkaar heen worden gerold met een zogenaamde trommelmachine. Getrommelde messing deurkrukken hebben dus ronde vormen, wat voor een nostalgische touch zorgt. Oud gebakken deurkrukken komen af en toe nog in het oude stadscentra voor, hoewel tegenwoordig vooral voor de nieuwe productie gekozen wordt waarbij de antieke messing deurkruk na wordt gemaakt.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1035 reviews.