LogoDBE

RVS geborsteld deurkrukken op rozet

Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk
Deurdikte
Vorm rozet
Massief
Geveerd
Met nokken
SKG Keurmerk

Resultaat 1–16 van de 157 resultaten wordt getoond

Wist je dat je gemiddeld per dag uw deurkruk zo’n 22 keer in uw hand heeft? Dat is nogal wat, vooral als je je bedenkt hoe vaak je de deurkruk per jaar vastgrijpt. Het is daarom van belang dat de deurkruk goed in de hand ligt. Een RVS deurkruk is een materiaal wat precies aan deze eis voldoet. Niet alleen heeft de geborstelde RVS deurkruk een mooie uitstraling, ook voelt het materiaal goed aan en is het sterk genoeg om ervan uit te mogen gaan dat je van je RVS deurkruk nog heel lang plezier gaat hebben.

RVS geborstelde deurkruk; populair door zijn veelzijdigheid

De geborstelde RVS deurkruk is een van de populairste modellen onder de geborstelde deurkrukken. Gek is dat niet, de roestvast stalen deurkruk is namelijk aantrekkelijk om te zien en laat zich zeer eenvoudig met een ruim aantal soorten deuren combineren. Of het nu om een simpele witte, zwarte, glazen of gekleurde deur gaat.

Moderne RVS deurkrukken voor minimalistische interieurs

De moderne RVS deurkruk is er een met een strakke uitstraling. De deurkruk van geborsteld RVS past vooral goed in minimalistische en moderne leefruimtes en is voor vrijwel alle soorten deuren geschikt. Of we nu praten of de woonkamer-, badkamer- of slaapkamerdeur; de RVS deurkruk geborsteld zal in alle soorten instanties zeker niet misstaan.

Waarom RVS deurkrukken altijd een goede keuze zijn

Het fijne aan de RVS deurkruk is dat deze relatief goedkoop zijn in vergelijking met andere materialen. Je kunt al een geborstelde RVS deurkruk voor minder dan € 15 bestellen. Hoe het dan precies met de kwaliteit zit? Geen zorgen! Je kunt er rustig vanuit gaan dat de RVS deurkruk een langdurige metgezel is. Naast zijn duurzaamheid is ook het onderhoud de moeite waard om uit te lichten. Je hebt namelijk aan de geborstelde RVS deurkruk zeer weinig onderhoud, hoewel na lange tijd je de goedkopere geborstelde RVS deurkrukken wel iets vaker moet onderhouden. De RVS deurkruk kan bij geen onderhoud namelijk gaan oxideren, vandaar dat je de RVS deurkruk het beste regelmatig met een beetje water en groene zeep kunt afdoen. Door de deurknop met een laagje vaseline daarna in te smeren weet je zeker dat je RVS geborstelde deurkruk soepel en in een uitstekende conditie blijft.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1040 reviews.