Deurkrukken

Een deur openen gebeurt natuurlijk met een deurkruk. Maar deze komen in enorm veel verschillende variaties, soorten en maten. Daarom willen wij je graag helpen bij het kiezen van deurkrukken. Een mooie deurkruk opent namelijk deuren. Het vervangen van een deurkruk gebeurt vaak omdat je aan het verbouwen bent, omdat je nieuwe deuren aanschaft of omdat de verouderde deurkrukken simpelweg toe zijn aan verandering. Hier lees je precies welke deurkruk je het beste kunt kiezen.

481 producten

Populaire soorten deurkrukken

De meest populaire deurkrukset is doorgaans de roestvrij stalen deurkruk, ook wel de RVS deurkruk genoemd. Deze deurkruk heeft een moderne look, maar kan door het kiezen van verschillende stijlen erg goed op jouw individuele wensen worden aangepast. Naast de deurkruk van RVS hebben wij ook tal van andere stijlen beschikbaar. Kies voor de stijl deurkruk die het beste bij jouw eisen en de gewenste look past. Bij een robuust of industrieel interieur kies je bijvoorbeeld voor een geborstelde deurkruk, terwijl RVS deurkrukken juist goed in een modern, minimalistisch interieur tot zijn recht komen. Weet je niet precies welke deurkruk stijl je het beste kunt kiezen? Blader dan door het assortiment en filter bijvoorbeeld op kleur, zoals zwarte deurkrukken. Hiermee wordt het kiezen van de meest geschikte deurkruk stukken sneller en eenvoudiger. Over de prijs hoef je niet te twijfelen, met onze goedkope deurkrukken is er altijd een deurkrukset die in jouw budget past. Met beulp van onze handige filters vind je onder andere snel de volgende soort deurkrukken:
  • Zwarte deurkrukken
  • Messing deurkrukken
  • Jaren 30 deurkrukken
  • Deurkrukken op schild
  • Deurkrukken met WC-slot
  • Smeedijzer deurkrukken
  • Houten deurkrukken
  • Buitendeur deurkukken
  • RVS deurkrukken
  • Deurkrukken met sleutelgaatje

Deurkrukken voor jouw levensstijl

Als je een deurkrukset gaat uitkiezen is het natuurlijk van groot belang dat deze ook passen bij jouw stijl en bij de sfeer van het huis. Daarom vinden wij het belangrijk dat we je op een juiste wijze kunnen voorzien van de beste deurkrukken aan de hand van jouw wensen. Door goed te kijken naar de stijl van het huis en de best passende deurkruk, zorg je ervoor dat het geheel uniform en stijlvol wordt. Daarom is ons assortiment deurkrukken uitgebreid en bieden we alles van deurkrukken op schild tot prachtige jaren 30 deurkrukken. Zo vind je altijd een passende, goedkope deurkruk, of je nu een klassieke, moderne of juist industriële stijl in uw woning heeft doorgevoerd. Wil je een écht unieke deurkruk samenstellen? Ook dat is bij Deurbeslag Expert mogelijk! Wij bieden dit aan in de vorm van keuzevrijheid. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen welke deurkrukken, deurkruk rozetten en deurkruk schilden je wilt gebruiken. Deze kan je vervolgens zelf samen ineenzetten om een uniek, uniform en mooi geheel te vormen. Zo weet je zeker dat de deurklink die je besteld volledig bij de stijl van jouw huis past en dus daadwerkelijk voldoet aan jouw wensen.

Deurkrukken RVS

Wij willen er altijd voor zorgen dat de deurkruk ideaal past binnen jouw huis en de stijl die je hierin gebruikt. Belangrijk is dan dat je nadenkt over verschillende dingen, zoals de deurkruk kleur, stijl en het materiaal. Een veelzijdige materiaalsoort die bij vrijwel iedere stijl past, is RVS. RVS is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. We noemen het vaak RVS wat staat voor roestvrij staal. Echter is dit niet de correcte naam, wat namelijk roestvast staal zou moeten zijn. Roestvrij stalen deurkrukken zijn wat ons betreft één van de mooiste materialen voor deurkrukken. RVS deurkrukken hebben een stijlvolle look die altijd bij de tijd is. Door de verschillende variaties in stijlen van de deurkruksets is het mogelijk om een deurkruk te kiezen die écht bij jouw huis en stijl past

Binnendeurkrukken

Binnen de categorie binnendeurkrukken vind je enkel deurkrukken die geschikt zijn voor in het huis. Al deze binnendeur deurkrukken zijn ideaal voor een warme uitstraling. Echter zijn deze deurkrukken helaas niet geschikt voor een plaatsing buiten het huis, omdat ze in een dergelijke situatie te veel schade oplopen door externe factoren. Dit kan de deurkrukset sterk beschadigen.

Design deurkrukken

Voor een volwaardige woonsfeer kan je ervoor kiezen om heuse design deurkrukken op de deuren te installeren. Op deze pagina vind je hoogwaardige design deurkrukken die wij zelf geselecteerd hebben. Om deze mooie, moderne deurkrukken te zien filter je eenvoudig met de filter “design deurkrukken”. Het zoeken, vinden en filteren van deurkrukken willen we in onze winkel zo eenvoudig mogelijk maken. Deurkrukken komen in veel verschillende soorten en maten. Soms zelfs te veel soorten en maten, vandaar dat we al voor je een selectie hebben gemaakt van de mooiste en beste deurklinken van verschillende materialen en merken. Dat bespaart je een hele zoektocht door een eindeloze lijst deurkrukken die vrijwel niets van elkaar verschillen.

Deurkrukken advies en bestellen

Als je eenmaal weet welke deurkruk of deurkrukken je wilt bestellen helpen wij je graag bij het bestelproces. Het bestellen van goedkope deurkrukken doe je op Deurbeslag Expert eenvoudig en is binnen enkele minuten afgerond. We kunnen ons echter voorstellen dat je het erg fijn zou vinden als iemand met je meedenkt of kijkt, daarom bieden wij je de optie voor de handige bestelhulp. Dat houdt in dat je hulp krijgt via de live chat of telefonisch, zodat je niet voor problemen komt te staan. Weet je nog niet wat je wilt gaan bestellen? Laat onze klantenservice je dan adviseren. Advies geven we via de mail, telefonisch, via WhatsApp of de live chat. In dit advies kijken we samen met je naar welke deurkruk het mooiste past in jouw huis of kantoor. Deze hulp bieden we graag, want we willen er zeker van zijn dat jij gelukkig bent met jouw bestelling!