Beldrukker

Op zoek naar een beldrukker? Een beldrukker is enkel het druk element dat de rest van de deurbel in werking stelt. Onderken het belang van een beldrukker van goede kwaliteit absoluut niet. Het komt vaak voor dat een deurbel (of beldrukker) stopt functioneren door het toedoen van regen, vocht en sneeuw. Kies daarom voor de beste beldrukker in een uitvoering die bij jouw woning past.

28 producten

Beldrukkers komen in verschillende stijlen

Bel drukkers zijn een onderdeel van de overkoepelende noemer deurbeslag. Bij Deurbeslag-Expert.nl beschikbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo vind je bij ons een groot aantal materialen, daarop kan je filteren via de filter aan de linkerzijde naast de producten. Heb je een moderne woning? Dan adviseren we om te kiezen voor een beldrukker van RVS, chroom of zelfs een zwarte beldrukker. Op deze manier vult de drukker jouw woning perfect aan. Voor een landelijk of klassieke woning raden wij je aan om te kiezen voor een bel drukker van messing, smeedijzer of een beldrukker van nikkel. Valt jouw woning meer binnen de stijl vintage en retro? Kies dan voor een deurbel van nikkel. Heb je vragen over welk product het beste past bij jouw woning? Vraag ons gewoon om advies via de live chat.

Welke deurbel heb ik nodig?

Een deurbel is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Hoewel er verschillende stijlen zijn vind je bij iedere woning tegenwoordig een elektrische deurbel. Sommige woningen beschikken nog over een traditionele trekbel of zelfs een deurklopper. Maar tegenwoordig vind je deurbellen met allerlei extra mogelijkheden. Er zijn veel verschillende soorten deurbellen waar je uit kan kiezen, dus we begrijpen volledig dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Allereerst kan je kiezen voor een deurbel zoals we die kennen bij nieuwere woningen. Een optie met meer opties is een deurcamera of deurbel met camera. Deze vind je overigens ook onder de benaming digitale deurspion. Zoek je juist een traditionele deurbel? Dan ben je wellicht opzoek naar een trekbel in de stijl van de jaren ’30.