Resultaat 1–16 van de 39 resultaten wordt getoond

De deurbel, afhankelijk van wie je verwacht kan het een van de fijnste of juist vreselijkste geluiden zijn die je maar kunt horen als je thuis op de bank zit. Veel mensen hebben nog steeds een oude deurbel met een standaard ring. En daar is natuurlijk niets mis mee, maar je moet wel weten dat er een hele andere wereld voor je open ligt op het gebied van deurbellen!

Soorten deurbellen

Met een deurbel hoor je dat er iemand voor de deur staat. Maar welke verschillende soorten deurbellen zijn er allemaal? Je kunt namelijk alle kanten op. Wil je een moderne deurbel, die een vrolijk wijsje laat horen wanneer er iemand aanbelt? Of heb je liever een traditionele bel, die simpelweg belt zonder extra poespas? Het kan allemaal, maar over het algemeen zijn er drie verschillende soorten deurbellen:

  • De standaard deurbel. Wanneer er buiten op de knop wordt gedrukt slaat een klein lepeltje met hoge frequentie tegen de metalen schel, wat het bekende trrrrrr-geluid veroorzaakt.
  • Een traditionele trekbel. In plaats van op een knop te drukken, moet je bezoeker aan de knop trekken. Hierdoor gaat de bel klingelen.
  • Een elektrische deurbel die werkt met een speaker. In plaats van het trrrrrr -geluid van de standaard bel, laat deze bel een melodietje horen als er iemand voor je deur staat.

Op de trekbel na, zijn de andere bellen in allerlei verschillende vormen en maten te verkrijgen. Zo kun je je bel perfect laten passen bij de rest van je deur. Voor een compleet overzicht van alle beschikbare kleuren en materialen, kijk even op de linkerkant van de deurbelpagina. Daar staan namelijk alle specificaties aangegeven.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Voordat je een nieuwe deurbel aanschaft is het belangrijk om te weten wat je precies zoekt. De meeste mensen willen namelijk dat de deurbel wel opvalt als je voor de deur staat, maar niet alle aandacht naar zich toe trekt. De simpelste manier om een goede deurbel te kiezen is door te kijken naar de kleur, vorm en materiaal van je deurknop. Als je een matzwarte deurknop hebt, staat een matzwarte deurbel hier vrijwel altijd goed bij. Mocht je ook direct een nieuwe deurknop willen aanschaffen – bij veel van onze deurbellen worden bijpassende deurknoppen weergegeven op de productpagina van de bel zelf.
Het volgende waar je over na zult moeten denken is of er een elektrische aansluiting is bij je deur. Heb je namelijk al jaren een trekbel, dan kan het betekenen dat je voor een andere bel ook elektriciteit moet aansluiten. Als je hier geen behoefte aan hebt en het lekker gemakkelijk wilt houden, kun je het het beste bij de trekbel houden. Als je, aan de andere kant, al elektrische bedrading bij de deur hebt, kun je kiezen uit elke bel die je maar wilt.

Onze collectie in deurbellen

Je kunt in onze collectie meer dan 40 verschillende deurbellen vinden. Zoek je een authentieke trekbel of een moderne bel met een leuk deuntje waar je gasten positief mee verrast zullen worden? Het is allemaal geen probleem. Neem een kijkje in ons bovenstaand overzicht en gebruik zo nodig de ‘Filtreren’ optie om de deurbel te vinden die jij wilt!
En uiteraard, mocht je een paar vragen of opmerkingen hebben over onze deurbellen, dan kun je dat laten weten aan ons via de chat optie aan de rechter onderkant van het scherm. Wij helpen je graag al je vragen te beantwoorden!

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1040 reviews.