Pfaffenhain

Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk
Deurdikte
SKG Keurmerk

Duitse kwaliteit

Pfaffenhain is een van oorsprong Duitse onderneming die valt onder de ABUS-groep. Ze kenmerken zich al jaren lang als een van de beste ondernemingen in het cilinderslot segment.

Pfaffenhain is binnen de ABUS-groep de  specialist voor het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige sluitinstallaties.

Al meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren vaklieden van de onderneming uit het Ertsgebergte hoogwaardige sluitsystemen die wereldwijd gewaardeerd worden. In de vestiging worden maatwerk-sluitinstallaties voor zakelijke en privégebruikers ontworpen en geproduceerd. Dit op basis van de klantbehoefte. Het gaat hier van centraalsluitsystemen tot complexe masterkey-installaties. Veiligheid en comfort worden aangepast aan landspecifieke eisen en cilindervormen.

Naast onze standaard cilinders kunnen wij ook cilinders op maat maken. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld ook 30/55 cilinders kunnen maken of cilinders op een specifiek sleutelnummer kunnen maken. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag andere kleuren cilinders te bestellen, bijvoorbeeld messing of zwart gekleurd.

Niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor je.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 996 reviews.