LogoDBE
Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk
Slotsparing
Deurdikte
Vorm rozet
Vorm Schild
Massief
Geveerd
Kerntrekbeveiliging
Met nokken
SKG Keurmerk

Resultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoond

Sinds 1978

In de wereld van HAFI draait alles al sinds 1978 om deur- en raambeslag. Sinds die tijd zijn ze altijd op zoek naar innovaties en werken ze voortdurend aan nieuwe ontwerpen, maar ook naar nieuwe materialen en afwerkingen.

HAFI’s beslagen zijn vrijwel altijd gemaakt van roestvrij staal, wat met uitstek het meest geschikt is voor raam- en deurbeslag. Het oppervlak is namelijk corrosiebestendig. Zelfs bij de zwaarste toepassingen worden nauwelijks stoot- of krassporen vertoont, die dan ook nog een zeer eenvoudig te reinigen zijn.

Duitse kwaliteit

HAFI is een Duitse leverancier van hoogwaardig deur- en raambeslag welke mooie zeer net afgewerkte producten levert. Ze hebben diversen collecties waarbij kwaliteit en Design voorop staan .Ze werken met vaste nokken aan de metalen onder plaat waardoor de krukken niet gaan verschuiven op de deur. De HAFI producten zijn geschikt voor utiliteitsbouw, kantoren en openbare gebouwen en voldoen aan de gewenste keurmerken. Kortom met HAFI heb je een getest Duits kwaliteitsproduct in handen tegen een scherpe prijs.

De meeste HAFI artikelen vindt je bij ons terug in de volgende productcategorieën: Deurkrukken op rozet, Rozetten. Voordeurbeslag en Achterdeurbeslag.

Deur- of Raambeslag nodig, maar staat er niet tussen wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op, dan regelen wij het voor je.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1069 reviews.