Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk
SKG Keurmerk

Resultaat 1–16 van de 144 resultaten wordt getoond

Dulimex B.V. is een internationale handelsonderneming opgericht in 1982. Importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk.

In de loop der jaren is door productontwikkeling, nieuwe distributeurschappen en acquisities het bedrijf sterk gegroeid. Vanuit het 3.200 m² grote magazijn in Vaassen wordt ons assortiment van ruim 4.000 artikelen uit voorraad geleverd.

Naast het eigen merk DX® heeft Dulimex ook de distributeurschappen van de volgende Europese merken:

  • Briton antipaniekbeslag en deurdrangers.
  • SOSS onzichtbare scharnieren.
  • JIS Nadal elektrische sluitplaten.
  • Justor deursluiters.
  • IBFM bommerscharnieren.
  • Adamsrite smalsloten.
  • Polair & Super Polair magneetsnappers.

Bovenstaande termen geven aan dat ze een kwalitatief goed merk zijn. Naast de vele artikelen die ze aanbieden bieden ze daarnaast ruime ondersteuning als het gaat om de montage. Op de website vindt je dan ook vele instructies terug, zowel geschreven als video’s.

Mocht je er met et monteren toch niet uitkomen? Dan kan je natuurlijk altijd contact met een van onze collega’s opnemen. Die helpen je uiteraard graag verder.

Daarnaast bieden wij een montage service aan die alles voor je kan monteren.

Kwaliteitsproducten

Dulimex producten zijn kwaliteitsproducten tegen een zeer concurrerende prijs. Door een jarenlange relatie met de Chinese partners en een eigen inkoopkantoor in China, kunnen ze deze hoge en constante kwaliteit waarborgen. Tijdens productie, voor verscheping en bij ontvangst in het Dulimex magazijn wordt de kwaliteit van de producten gecontroleerd. Hierdoor worden afwijkingen tot een minimum beperkt. Daarnaast voldoen de producten, daar waar mogelijk en noodzakelijk, aan de daarvoor geldende normen, richtlijnen en keurmerken.

Dulimex biedt een ruim assortiment aan, waaronder:

Daarnaast bieden ze Plankdragers, Windhaken, Poortsloten, Insteeksloten, Espagnoletten, Raamuitzetters, Raamsluitingen, Magneetsnappers, Kierstandhouders, Kantschuiven en Deurkettingen aan.

Wij bieden artikelen van Dulimex aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ben je naar iets specifieks van Dulimex op zoek, maar zie je het artikel er niet tussen staan? Neem gerust contact met ons op, dan regelen wij het voor je.

Toch op zoek naar een ander merk? Deurbeslag-expert biedt vele merken aan. Neem eens een kijkje bij al onze merken.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1035 reviews.