Filters
Filters
Finish/ kleur
Merk
Slotsparing
Deurdikte
Vorm rozet
Vorm Schild
Kerntrekbeveiliging
SKG Keurmerk

Resultaat 1–16 van de 271 resultaten wordt getoond

Deur- of Raambeslag nodig? Bekijk hier ons aanbod. Staat er niet tussen wat je zoekt van AXA? Neem gerust contact met ons op, dan regelen wij het voor je.

Sinds 1902

Sinds 1902 is AXA ijzersterk! Zo is de Home Security lijn een betrouwbaar begrip geworden. Door de ijzersterke reputatie is AXA een van dé specialisten als het gaat om diverse (veiligheids)producten voor het openen van deuren en ramen. Alle informatie waaronder de volledige catalogus is hier te vinden.

Veilige oplossingen voor woningen én fietsen

Ongeveer twintig jaar na de ontwikkelingen van eigen hang- en sluitwerk, nemen ze een ringslot voor fietsen op in hun assortiment. Dit is het begin van een groot assortiment fietscomponenten, de tweede belangrijke activiteit. Die nog altijd enorm populair is. Met twee eigen ontwikkelingsafdelingen (in Frankrijk & Nederland) zijn ze al snel instaat slimme oplossingen te ontwikkelen.

Dit geldt voor zowel de bouw- als fietsindustrie. Hierbij zijn veiligheid en beveiliging de gemeenschappelijke deler bij alle door AXA ontwikkelde producten. Het gebruikersgemak van de consument staat voorop, maar ook het bieden van innovatieve oplossingen voor de reductie van montagetijd of het toepassen van nieuwe technische ontwikkelingen zijn voor de organisatie van belang.

Wat hebben ze te bieden?

Axa kent een ruim aanbod van verschillende productcategorieën. Zo verkopen ze deurbeslag, deursloten, cilinders, deurdrangers, accessoires, scharnieren, uitzetters, raamsluitingen en nog veel meer andere producten.

Wat verkopen wij?

Wij hebben een nauwe samenwerking met deze leverancier, dit houdt in dat wij elk product aan jouw mogen verkopen. Mocht het zo zijn dat je een product zoekt, maar deze er niet tussen staat? Neem dan gerust even contact met ons op.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1036 reviews.