AMI

AMI deurbeslag

Bent u op zoek naar AMI deurbeslag? In ons assortiment vindt u een aanbod aan AMI brievenbussen, sloten en deurknoppen en krukken.

Duurzaamheid

AMI steekt veel energie in het duurzaam produceren en ontwikkelen van haar producten. Evenals duurzaam gebruik van haar producten. Hierbij staan laag energieverbruik en besparing van grondstoffen centraal. AMI vindt dit zelfs zo belangrijk, dat het deze voorwaarden heeft opgenomen in haar eigen productievoorwaarden.

Cradle to cradle

De term ‘duurzaamheid’ wordt alsmaar belangrijker. De ultieme vorm van duurzaamheid is wellicht cradle to cradle. Dit principe stelt afval gelijkt aan een grondstof. Dit houdt in dat alles volledig hergebruikt kan worden zonder waarde te verliezen.

AMI is het enige merk in de bouwbeslag-markt met een cradle to cradle certificering. Deze certificering maakt de producten aantoonbaar duurzaam. Dit past in het gedachtegoed van de circulaire economie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sinds 1997 is AMI ieder jaar opnieuw ISO-gecertificeerd en sinds 2018 ook MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gecertificeerd. Het merk vindt een duurzame langetermijnstrategie belangrijk. Denk hierbij aan het gebruiken van gezonde materialen, het creëren van gezonde werkplekken en het gebruiken van materialen die volgens het cradle to cradle principe gebruikt kunnen blijven worden.

Het beslag van AMI

Het merk AMI kent drie productgroepen: aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials. We gaan hieronder in op het bouwbeslag, omdat dit het onderdeel is wat wij aanbieden.

Bouwbeslag

Het merk kiest voornamelijk voor aluminium als grondstof. De producten worden gegoten, geperst en gezaagd. Dit is afhankelijk van de toepassing. AMI is de eerste Nederlandse producent met een SKG keurmerk. Productie, afwerking en assemblage zijn allen in eigen huis. Hierdoor kan men snel inspelen op vernieuwingen en bepaalde wensen.

Andere onderdelen zijn deurpanelen en ‘industrial’. De deurpanelen worden gemaakt van aluminium en bieden een hoogwaardige kwaliteit. Met het industrial programma kan AMI speciale variaties van haar producten bieden. Denk hierbij aan speciale kleuren en afwerkingen.

0 producten

Helaas, geen producten gevonden

Voor deze categorie zijn er geen producten gevonden. Gebruik onze zoekfunctie om het juiste product te vinden of ga terug naar de home pagina.

Naar homepage Zoekmachine