LogoDBE

ABUS. Synoniem voor veiligheid.

Het merk ABUS presenteert zich als een onafhankelijke, sterke, wereldwijd opererende groep ondernemingen voor mechanische en elektronische beveiliging.

Als het gaat om de bescherming van levens en waardevolle voorwerpen levert de ABUS-groep een verantwoordelijke bijdrage om in veel aspecten van het leven te zorgen voor extra veiligheid. Daartoe ontwikkelen en produceren ze mechanische en elektronische beveiligingsoplossingen die mensen overal ter wereld een ‘goed gevoel van veiligheid’ geven. Dit weerspiegelt zich ook in hun positionering: “Sinds 1924 innovatieve beveiligingstechnologieën ten dienste van mensen.”

Sinds 1924 zorgen ze wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten letten ze bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers bieden ze een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen August Bremicker Söhne KG, Security-Center GmbH & Co. KG en Pfaffenhain GmbH, met ca. 4000 werknemers wereldwijd.

Ben je op zoek naar een artikel van ABUS, maar staat deze niet tussen ons assortiment? Neem gerust contact met ons op en wij regelen het voor je.

De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1065 reviews.