Landelijk deurbeslag

Binnen het totale assortiment deurbeslag zijn er vele stijlen te onderscheiden. Zo bieden we retro beslag aan, maar ook modern. We hebben jaren 30-stijl en ook de allernieuwste designs. Een veelgezochte stijl is het landelijk deurbeslag.

Landelijk deurbeslag zie je vaak terug in oudere huizen en boerderijen. Doordat in deze huizen ook landelijke elementen worden gebruikt sluit dit type beslag daar perfect op aan. Door het deurbeslag in dezelfde stijl als het huis te nemen ontstaat er daardoor een mooie eenheid en harmonie.

Het beslag kenmerkt zich door het gebruik van sierlijke elementen en wordt vaak gemaakt van smeedijzer of brons. Daardoor krijgt het beslag een robuuste uitstraling.

Voorbeeld van landelijk binnendeurbeslag

Landelijk deurbeslag voor binnen

Voor binnendeuren is er behoorlijk wat keus in de landelijke stijl. Naast deurklinken op rozet zijn er ook deurklinken op schild. We hebben beslag in zowel messing als in smeedijzer. Bekijk de producten om ook de bijpassende WC-sluitingen, sleutelplaatjes en PC-rozetten te zien.

Niet alleen de deurkrukken zelf zijn verkrijgbaar in landelijke stijl. Ook in espagnoletsluitingen is er ruim keus op het gebied van messing. Dat geldt ook voor deurstoppers. Zo kun je heel je woning in dezelfde stijl voorzien van deurbeslag.

Landelijk deurbeslag voor buiten

Natuurlijk wil je graag dat het buitendeurbeslag matcht met het beslag dat je binnen hebt gekozen. Daarom hebben we ook voor zowel de voordeur als achterdeur passen beslag. Bovendien is dit beslag voorzien van extra beveiligingsmaatregelen om het inbrekers zo lastig mogelijk te maken.

Tip! Kijk bij het kiezen van het buitendeurbeslag goed of de maten overeenkomen met het maat van het slot wat er in de deur zit.

Een greep uit het assortiment

Hieronder vindt je een overzicht van ons assortiment aan landelijk deurbeslag. We hebben een kleine selectie gemaakt van de allermooiste producten om jouw huis volledig in stijl af te werken.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Deurbeslag-expert | Klantenservice
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?