LogoDBE

Hang en sluitwerk kopen

Als je op deze pagina bent uitgekomen, wil je waarschijnlijk hang en sluitwerk kopen voor jouw woning of bedrijfspand. Dan bent u bij Deurbeslag-Expert.nl aan het juiste adres. Hier vindt u al het hangwerk en sluitwerk, van scharnieren tot kierstandhouders, en van deurveren tot deursluiters. Via het menu kunt u direct een subcategorie vinden, of u kunt via de filters aan de linkerzijde filteren tot een selectie van producten. Heeft u vragen over onze producten of juist over onze service? We helpen u graag via onze klantenservice (live chat, WhatsApp en telefonisch). Mogelijk bent u op zoek naar een specifieke productgroep, daarom vindt u hieronder handige links.

Slotendeurkrukkendeurknoppenveiligheidsbeslagdeurgrendelkierstandhoudersdeurvastzetterwindhaak

Binnen hang en sluitwerk hebben wij een uitgebreid aanbod aan subcategorieen. Zo vindt u binnen deze categorie een verdeling aan hangwerk (voornamelijk scharnieren en paumelles), sluitwerk, veiligheidsmiddelen en toebehoren.

Kijkt u hieronder per onderdeel voor de betreffende subcategorieën.

Veiligheid met sluitwerk én veiligheidsbeslag

Natuurlijk wilt u uw woning zo veilig mogelijk hebben. Vandaag de dag gebeuren er veel inbraken, zowel in steden als in landelijke omgevingen. In 2017 werden er nog 125 woninginbraken per dag gepleegd. Met hang en sluitwerk én veiligheidsbeslag zorgt u ervoor dat uw woning nóg veiliger wordt. Binnen de groep veiligheid bieden we in onze winkel het volgende.

Kierstandhouders en Deurkettingen zorgen ervoor dat een deur dichtblijft en nooit direct in een keer volledig geopend kan worden. Dit heeft als groot voordeel dat u dus altijd eerst kunt zien wie er voor uw deur staat. Het is natuurlijk wel van belang dat u er zelf voor zorgt dat de kierstandhouder of deurketting gebruikt wordt.

Een Stormketting zorgt ervoor dat uw deur niet opengegooid kan worden wanneer de ketting in gebruik is. Dit vergroot uw veiligheid, want u dient de stormketting zelf los te maken alvorens de deur geheel open kan.

Er zijn verschillende productgroepen die als toevoeging gezien worden op sluitwerk. Dit zijn deursluiters, kantschuiven, schuiven, deurgrendels, deurvastzetter en deurveren.

Accessoires binnen hang en sluitwerk

Veiligheidsbeslag en sluitwerk zijn er ook productgroepen die als aanvulling op hang en sluitwerk gezien worden. Dit zijn de volgende categorieen: Deurdrangersdeuropvangers, en windhaak.

Een andere groep zijn espagnoletten, deze worden gebruikt voor het sluiten van openslaande deuren en ramen. In deze categorie vindt u deurespagnoletten en krukespagnoletten.

Hangwerk

Wanneer u deuren op wilt hangen dan hebt u Scharnieren & Paumelles nodig. Deze vindt u in de betreffende categorie of u kunt hier direct naar scharnieren gaan en hier direct naar paumelles.

Toevoegingen voor uw voordeur

Een ander onderdeel van hang en sluitwerk zijn toevoegingen voor uw voordeur. Deze hebben we mede onder deze groep gecategoriseerd omdat men vaak op zoek is naar deurbellen en brievenbussen.

Voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Ons beslag is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit houdt in dat ze gecertificeerd zijn op basis van door de Politie gestelde voorwaaren voor een veilige woning. De laatste jaren zijn er enorm veel woninginbraken gepleegd, dit wil de Politie goed tegengaan. Dit is onder meer gebeurd met het PKVW certificaat. U kunt bij onze producten op de productpagina’s zien of een product gecertificeerd is.

Inbraakwerend

Naast het Politiekeurmerk Veilig Wonen is er ook de SKG classificatie. Er zijn hier, naast natuurlijk het niet gecertificeerd zijn, vier certificaties. Een SKG certificering, of vink, betekend dat het een goed product betreft dat extra helpt om inbrekers buiten te houden. SKG 1 ster biedt al voldoende bescherming om inbrekers te weren voor 3 minuten met licht gereedschap. SKG 2 sterren houdt in dat het inbrekers 3 minuten weert met zwaar gereedschap. Tot slot is er de hoogste classificatie, KSG 3 sterren. Dit houdt in dat het inbrekers buiten houd tot 5 minuten met zwaar gereedschap.

Andere goede toevoegingen voor de veiligheid

Naast goed hang en sluitwerk en kwalitatief veiligheidsbeslag dat voorzien is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen én van een SKG certificering, zijn er nog aanvullende producten en tips die de veiligheid van uw woning aanzienlijk kunnen verbeteren. Zo vindt u in onze winkel ook deurbellen met camera’s, deze zorgen ervoor dat u ten alle tijden kunt zien wie er voor uw voordeur staat alvorens de deur te openen.

Verschillende materiaalsoorten

In onze winkel vindt u onder meer hang en sluitwerk in het zwart, van RVS en van veel andere materiaalsoorten en in andere kleuren. Op deze pagina kunt u linksboven filteren op finish en kleur. Zo komt u zo snel en makkelijk mogelijk tot de beste selectie aan producten.

Naast een variatie in materiaalsoorten en kleuren is er ook een variatie in toepassing. Zo kan ons hang en sluitwerk gebruikt worden voor onder meer het toilet, de voordeur, de achterdeur, binnendeuren, voor badkamers, keukens en nog veel meer. Bent u op zoek naar een specifieke toepassing? Laat het ons weten, we helpen u graag.

De beste merken

Binnen ons aanbod vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende top merken. Zo vindt u bij ons Intersteel, Ami, AXA, Nemef en Starx. Deze merken zijn de bekendste en meest geliefde merken binnen de Nederlandse markt en opereren zowel binnen Nederland, als Europa als wereldwijd. De merken staan bekend om hun top kwaliteit, scherpe prijzen, goede garantie voorwaarden en doorlopende innovatie en ontwikkeling om zo het beste aanbod te kunnen blijven bieden binnen de hang en sluitwerk branche.

Veel gestelde vragen over hang en sluit werk
  • Hoe lang is de garantie op de verschillende producten? De garantie varieert van 1 tot 5 jaar op onze producten. U kunt de exacte duur van de garantie vinden op de productpagina van een product. De garantie geldt voor de functionaliteiten van een product, hiervoor is het goed monteren en goed gebruiken van belang.
  • Wat is goed hang en sluitwerk? Goed hang en sluitwerk voldoet vooral aan de veiligheidseisen die we tegenwoordig kennen in Nederland en België. Zo dient het voorzien te zijn van een SKG keurmerk (het beste 3 sterren) en gecertificeerd te zijn met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekend dat het beslag volledig veilig is en het u en uw familie dus voorziet van de beste veiligheid.
  • Wat valt er onder hang en sluitwerk (en wat niet)? Hang en sluitwerk is een breed begrip, waar verschillende partijen ook een verschillende mening over hebben. De een schaart veiligheidsbeslag en deurkrukken bijvoorbeeld onder hang en sluitwerk. De ander vindt dat enkel accessoires en toebehoren onder deze noemer vallen. Wij hebben zelf een selectie gemaakt om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is daarom mogelijk dat onze productgroepen afwijken van die van andere partijen.
  • Wat is het verschil tussen hang en sluitwerk en deurbeslag? Deurbeslag is alles wat gebruikt wordt in en rond een deur, maar uitsluitend deuren. Hang en sluitwerk blijft niet beperkt tot enkel deuren, maar omvat producten voor ook onder meer ramen en meubels. Hang en sluitwerk kan dus wel vergeleken worden met beslag, maar niet met een specifieke groep van beslag.
De waardering van deurbeslag-expert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1066 reviews.